Op donderdag 5 juli geeft HRM een benefietconcert met jonge talenten. De toegang is gratis. Tijdens het concert zal er een collecte worden gehouden ten bate van de stichting Ambulancewens.  De Stichting Ambulance Wens Nederland is een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele (mensen die afhankelijk zijn van ambulancevervoer) terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Dit concert is tevens de afsluiting van een druk seizoen voor de mannen van HRM, die nu even van een vakantie gaan genieten, maar op 30 augustus weer met vol enthousiasme aan een nieuw seizoen beginnen.

Benefietconcert met jonge talenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *