Op deze pagina vindt u een overzicht van de medewerkingen en concerten van

Het Randstedelijk Mannenkoor

Datum Locatie Plaats Bijzonderheden Aanvang
   15 juni 2024  Petrakerk  Hellevoetsluis  optreden samen met het Helvoets Dameskoor  19:30 uur
    4 juli   2024  De Verbinding  Spijkenisse  Zomeravondconcert  19:30 uur
  29 aug. 2024  De Verbinding  Spijkenisse  Start van het nieuwe seizoen  19:30 uur
  19 dec. 2024  Sint-Catharijnekerk  Brielle  Kerstconcert   20:00 uur

wijzigingen voorbehouden.

Bij bijzonderheden genoemde HRM concerten, zijn concerten die door Het Randstedelijk Mannenkoor zelf georganiseerd worden. Naast Het Randstedelijk Mannenkoor werken aan deze concerten meestal één of meerdere solisten mee en wordt muzikaal medewerking verleend door b.v een bekend organist en/of andere muzikanten. Deze concerten zijn door onze donateurs gratis te bezoeken. Wilt u meer informatie over het eerstkomende HRM concert kijk dan op de nieuwspagina.

Voor nadere informatie over de HRM concerten of over de andere medewerkingen kunt u contact opnemen met telefoon nr. 06 12506837 of via: email-icon-blue