Wij willen graag ‘nieuw bloed’ in onze vereniging. Daarom zouden wij het mooi vinden als we een flinke groep nieuwe en ook graag jongere leden krijgen zodat HRM-Spijkenisse ( Het Randstedelijk Mannenkoor) blijft voortbestaan. Met deze nieuwe leden willen we graag het plezier van het koor zingen in een echt mannenkoor delen en doorgeven aan de komende generaties. In 2020 bestaan we 20 jaar. Het zou prachtig zijn als we dit HRM-jubileum uitbundig en feestelijk kunnen vieren en met een krachtig koor met toekomstperspectief.

Op donderdag 5 oktober 2017 organiseert HRM-Spijkenisse een INLOOPAVOND in zaal de Kern aan de Eikenlaan 2 te Spijkenisse. Geïnteresseerde mannen kunnen dan kennis maken met het koor, de leden en met de dirigent.

Heeft u interesse en zin om nader kennis te maken met de zingende mannen van Het Randstedelijk Mannenkoor. Schrijf u in, via info@randstedelijkmannenkoor.nl, voor de inloopavond en vermeld of uw partner al dan niet mee komt.

 

p.s. Ook na 5 oktober bent u iedere donderdagavond van harte welkom om eens kennis te maken met bestuur en de koorleden.

 

 

“Echte mannen zingen samen”