Het Randstedelijk Mannenkoor (HRM) is een kerngezond koor waar behalve voor optredens en oefening van nieuwe en reeds ingestudeerde muziek óók tijd is voor ontspanning en gezellig samenzijn. Volgens medici is zingen in een koor bovendien een prima remedie voor een gezond leven! HRM is op zoek naar nieuwe koorleden. 

HRM is opgericht in 2000 en bestaat uit ruim 70 leden. Onder leiding van de bekende en zeer ervaren dirigent/pianist/organist Arjan Breukhoven heeft het koor in de loop der jaren op heel veel bijzondere locaties concerten gegeven. Dit niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, België en Duitsland. Denk hierbij aan de Frauenkirche in Dresden, de Thomaskirche in Leipzig, de Lambertikirche in Münster, de Sint Jan in Maastricht en de Oude Kerk in Delft. Onlangs was er nog een extra kerstconcert in de Engelse Kerk aan het Begijnhof in Amsterdam. 

Ook voor dit jaar staan er veel bijzondere concerten gepland op mooie locaties zoals op 4 mei het herdenkings/ bevrijdingsconcert in de Sint Catharijnekerk in Brielle en op 10 december  een inloopconcert in de St-Jan van ’s Hertogenbosch De gezongen muziekstukken zijn heel divers en afwisselend. Aan het eind van het jaar geeft het mannenkoor ook weer het inmiddels traditionele kerstconcert, dat altijd in de Sint Catharijnekerk in Brielle wordt gehouden. 

Voor deze concerten en overige optredens is het koor op zoek naar mannen die hier aan mee zouden willen werken en die door hun lidmaatschap de groep komen versterken. Denk vooral niet dat uw stem niet geschikt is voor het koor. In bijna alle gevallen valt dat in de praktijk reuze mee. Ook hoeft u geen noten te kunnen lezen. Durven zingen en goed luisteren, daar draait het eigenlijk om. 

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de repetitie dan kan altijd vrijblijvend kennis worden gemaakt in “De Verbinding”, Eikenlaan 2 in Spijkenisse, tijdens een reguliere repetitieavond op donderdag van 19.30 – 21.45 uur. Aanmelden kan via secretaris Jan Willem Driesprong via 06-12506837 of per  Mail