HOME

 

Het organiseren van concerten gaat niet vanzelf. Goede voorbereiding is het halve werk, daarom steekt Het Randstedelijk Mannenkoor veel tijd en energie in de voorbereiding van concerten / activiteiten. Hierdoor kunnen koor en artistieke leiding zich in alle rust voorbereiden en concentreren op het concert. Het koor heeft de beschikking over een activiteitencommissie waar vanuit de co√∂rdinatie gaat. Deze commissie bestaat uit 2 bestuursleden , welke op de concert dag aanspreekbaar zijn.

Vanuit een planmatige aanpak zijn er contacten met opdrachtgevers, bestuur, activiteitencommissie, technische commissie, promotieteam, PR, etc.

Het Randstedelijk Mannenkoor wordt in bepaalde gevallen door opdrachtgevers ingehuurd voor het geven van concerten, waarbij de opdrachtgever de organisatie voor haar rekening neemt. Daar waar nodig en gevraagd zal de organisatie van HRM de opdrachtgever ondersteunen om samen tot een mooi resultaat te komen.

Wij begrijpen heel goed dat het geven van concerten voor hen geen alledaags werk is. De opdrachtgever kan er in dat geval er voor kiezen om de organisatie van een concert geheel aan HRM over te laten. Ook dan is het streven van HRM om samen tot een mooi resultaat te komen.

Wilt u ook Het Randstedelijk Mannenkoor inhuren voor een mooi concert of van gedachten wisselen over de mogelijkheden  die dit koor te bieden heeft. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met  Bestuur